Hadiah Sastera Perdana Malaysia 2008/2009

Hadiah Sastera Perdana Malaysia 2008/2009
Penulis (Guru Cemerlang BM dan Munsyi Dewan) menerima Hadiah Sastera Perdana Malaysia 2008/2009 daripada YAB Tan Sri Dato' Hj. Muhyiddin Hj. Mohd Yassin, Timbalan Perdana Menteri Malaysia di Dewan Bankuet, Menara DBP, Kuala Lumpur pada 30 November 2010.

Friday, February 22, 2013

Kunjungan Hormat Alumni MES


YBhg. Tuan Miow Ab Malek bin Miow Yahya, Bendahari Kehormat, Alumni MES membuat kunjungan hormat ke alma mater - SMK Methodist, Tanjong Malim pada 31 Januari 2013 (Khamis).

Beliau turut menyerahkan cek sumbangan terkumpul (Makan Malam Alumni 2012, sumbangan YB Datuk Seri Ong Ka Chuan, Ahli Parlimen Tg. Malim, Datuk DJ Dave dan orang-perseorangan) kepada YBrs. Encik Lee Weng Woh, Pengetua, SMK Methodist, Tanjong Malim.

Sumbangan tersebut merupakan dana daripada program yang telah diusahakan bersama-sama oleh Alumni MES, Lembaga Pengelola Sekolah (LPS), PIBG dan pihak sekolah untuk merealisasikan pembinaan Dewan Terbuka Goodwill MES.

Pihak Alumni, LPS, PIBG dan sekolah masih mengalu-alukan sumbangan kewangan daripada sektor korporat, badan-badan bukan kerajaan (NGO), profesional, bekas murid dan orang-perseorangan dari semasa ke semasa. Sekian, terima kasih. Salam 1MES dan 1Malaysia.

No comments: